E-POSLOVANJE 2019-2022

Naziv javnega razpisa: Javni razpis za vzpostavitev ali nadgradnjo elektronskega poslovanja v MSP v obdobju 2019-2022 »E-POSLOVANJE 2019-2022«

V okviru javnega razpisa E-POSLOVANJE 2019–2022, ki ga sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj (ESRR), smo v podjetju AJA LINA d.o.o. uspešno pridobili nepovratna sredstva za izvajanje projekta „Vzpostavitev kakovostne digitalizacije za podjetje AJA-LINA“ (krajše: Modernizacija Aja Lina). V okviru projektnih aktivnosti bomo vzpostavili novo spletno stran za tuje trge in spletno trgovino za tuje trge, digitalizirali predstave na sejmih, izdelali produktno-prodajni video in okrepili kompetence s pomočjo usposabljanja.

Ime operacije: Vzpostavitev kakovostne digitalizacije za podjetje AJA-LINA

Naročnik: Aja Lina d.o.o.

Zunanji izvajalci: Podjetje Studio Legen d.o.o., ki je na razpisu nastopilo kot zunanji izvajalec, je izvedlo naslednje storitve: digitalizacija nastopov na sejmih, spletno stran za tuje trge, izdelava video-prodajnega videa in krepitev kompetenc - usposabljanja. Podjetje Grega Podbregar s.p., ki je na razpisu nastopil kot zunanji izvajalec, je izvedlo storitev postavitev spletne trgovine.

Nemška spletna stran: http://www.aja-lina.si/de

Angleška spletna stran: http://www.aja-lina.si/en

E-katalog: http://www.aja-lina.si/e-katalogi#blazine

Youtube kanal: https://www.youtube.com/channel/UChgfPIzKhupT1HyMsmYYnNA

Obdobje izvajanja operacije: maj - avgust 2019

Finančna podpora: Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska Unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj (ESRR). www.eu-skladi.si

Aja Lina informiranjeESSR

 

 

Krepitev kompetenc - usposabljanje zaposlenih

Naziv operacije: „Vzpostavitev kakovostne digitalizacije za podjetje AJA-LINA“

Kratica operacije: Modernizacija Aja Lina

Naziv ukrepa: Krepitev kompetenc - usposabljanja

Dne 10. 8. in 23. 8. 2019 med 8.00 in 12.00 uro smo v prostorih podjetja Aja Lina izvedli dodatna splošna usposabljanja in izobraževanja za zaposlene v podjetju Aja Lina d.o.o., ki ga je organiziralo podjetje Studio Legen. Prvi del izobraževanje je potekal kot informiranje, drugi del pa kot delavnica. Izobraževanje je potekalo kot ukrep »Krepitev kompetenc – usposabljanja« v sklopu operacije »Vzpostavitev kakovostne digitalizacije za podjetje AJA-LINA«, odobrene po javnem razpisu za vzpostavitev ali nadgradnjo elektronskega poslovanja v MSP v obdobju 2017-2018 »E-POSLOVANJE 2017-2018«.

Na izobraževanju so nam bile predstavljene naslednje teme:

1 sklop: prodaja, marketing, nastop na tujih trgih, pogoste napake pri uporabi elektronske pošte, vzpostavljanje digitalnih delovnih mest (spletna trgovina), varna uporaba spletne pošte, poslovanje preko spletne trgovine, GDPR, socialna omrežja.

2 sklop: priprava kvalitetnega e-mailinga, uporaba YouTube kanala, pisanje optimizacijskih besedil za spletno stran, uporaba CGP-ja.

Izobraževanje je bilo namenjeno za krepitev kompetenc zaposlenih podjetja Aja Lina d.o.o. Ugotavljamo, da je bilo usposabljanje uspešno in zelo koristno. 

“Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj (ESRR)”. Več na spletni strani evropske kohezijske politike v Sloveniji: www.eu-skladi.si